Een liefdevol thuis in Nepal

Een onvergetelijke indruk

Wie mij al langer volgt/kent weet dat ik in 2016 in Nepal ben geweest, een indrukwekkende reis die mij mijn leven lang bij zal blijven. Ik bezocht meerdere plaatsen maar een plek in Godawari-Lalitpur maakte wel heel veel indruk. 70 kinderen wonen op deze plaats in een weeshuis genoemd ‘Beauty4Ashes’  en vinden hier een liefdevol thuis.

De zorg voor weeskinderen is in Nepal van levensbelang!! Misbruik en mensenhandel vormen een groot probleem, zeker onder de armen en kanslozen. Suresh en Nirmala Khati komen op voor deze kwetsbare groep en ‘stichting vrienden met rijst’, waar ik zelf nauw bij betrokken ben, werkt al geruime tijd samen met deze betrouwbare mensen.

Het weeshuis biedt meer dan onderdak, kleding en een maaltijd. Kinderen vinden er een liefdevolle familie en krijgen er bovendien hoogwaardig onderwijs. Ze worden liefdevol begeleid naar volwassenheid en klaargemaakt om hun plek in de samenleving in te nemen.

Nood!

Door twee verwoestende aardbevingen in 2015 werd het weeshuis onherstelbaar beschadigd. De kinderen wonen nu in stalen barakken en de watervoorziening is compleet weggeslagen, daardoor dreigt er sluiting en en komt de toekomst van 70 kinderen in gevaar. Dit mag natuurlijk niet gebeuren!

‘Vrienden met Rijst’ komt daarom in actie samen met vrienden en partners, en ook ik wil een steentje bijdragen. Er is ongeveer 300.000 euro nodig voor het nieuwe gebouw. Ook wordt er gezocht naar 70 sponsoren voor de kinderen.

Geef!

Ik wil je vragen eens na te denken of je financieel iets zou kunnen betekenen voor deze noodsituatie en zou je graag oproepen een gift te doen. Om mijn steentje bij te dragen en jullie extra aan te moedigen wil ik graag een fotoshoot cadeau doen.

Iedere donateur maakt kans op deze prijs. Vergeet dus niet het woord ‘Fotoshoot’ te vermelden wanneer je een gift overmaakt.

Giving is not just about making a donation.

It is about making a difference.

– Kathy Calvin –

Help je mee?

Maak je gift over naar IBAN NL49ABNA0456846301 t.n.v. Vrienden met Rijst onder vermelding van ‘Fotoshoot-maandelijkse gift weeshuis’* of ‘Fotoshoot- eenmalige gift weeshuis’*.

Je kunt ook gebruik maken van het machtigingsformulier of de digitale doneermodule op de website van Vrienden met Rijst.

Meer weten?

Check vooral even de website van Vrienden met Rijst. voor meer informatie.

*Let op; De actie mbt de gratis fotoshoot loopt af op 20 februari 2018, enkele dagen later wordt er een cadeaubon uitgereikt aan één van de donateurs. Een gift overmaken kan uiteraard altijd, ook na het verlopen van deze actie.