Pregnancy & Newborn

Nieuw leven… nog in de buik of net is geboren, wat is het toch enorm bijzonder. Geweldig om dit mooie moment vast te leggen door middel van een mooie fotoshoot.

Voor de zwangerschapsfoto’s zoeken we een mooie locatie uit om foto’s te maken van je prachtige dikke buik. Dat doen we in alle ontspanning, samen met je partner en/of eventueel andere kinderen. Blote buik of juist niet, één outfit of meerdere.. jij beslist!

Wanneer de baby is geboren kom ik binnen de eerste twee weken langs om hem of haar te fotograferen. We nemen de tijd voor handjes, voetjes (zoooooo schattig), het kamertje en vele andere details. De allermooiste foto’s worden natuurlijk de foto’s van het prachtige kindje met de kersverse papa en mama en wellicht broertje(s) en/of zusje(s). Ik neem echt uitgebreid de tijd voor deze shoot… no stress! Is het tijd voor de baby om te drinken of getroost te worden? Geen probleem natuurlijk! Dan wachten we net zo lang tot het kleintje weer klaar is om verder te gaan. Na zo’n 2 tot 3 uur laat ik jullie weer alleen en ga ik snel aan de slag met de gemaakte foto’s.

Tijdelijke actie: Boek zowel een zwangerschaps- als newbornshoot en ontvang een leuke korting!